onsdag 25. april 2012

Orrfuglleik del 1.

 Jeg var på orrfuglleik for første gang i fjor 2011. Og det var en utrolig flott opplevelse selv om det ikke var noen høner på leiken da jeg var der. Ønsket for i år var derfor å få oppleve "høneuka" . Og nå var vi  heldige med både tidspunkt og delvis med været;  vi hadde  gråvær med litt tåke.
Orrene startet opp spillet litt over kl.04:00 og holdt det mer eller mindre gående til kl.10:00 !! Det ble det masse bilder av så det tar litt tid å få sett igjennom alt. Disse bildene her er tatt med høy ISO fra ca.05:00 og fremover. Linse er 300mm.
 Orrhanene er utrolig flott å se på 
 Spillet går hardt utover fjærdrakta
 Orrhøner kan også spille

Ønsker for neste gang på leik er kanskje en paring , litt flere fugler, litt bedre lys, åpent vann og selvsagt bedre bilder......skjønner hvorfor mange bruker tid på orrleik hver vår :)
TAKK til Arnhild for at jeg fikk være med ei natt til  !!

9 kommentarer:

 1. Vilka toppenbilder!!! Top job!!!Skulle vara spännande att uppleva det.

  SvarSlett
 2. Jättefina bilder fick du!! Jag skulle ut inatt, men dimman ligger alldeles för tät...Hur nära orrarna ligger ni? jag tror att vi är lite för långt ifrån...tacksam för svar :)

  SvarSlett
 3. Hvilke fantastiske bilder du fikk.

  SvarSlett
 4. Kjempefine bilder fra leiken! :))

  SvarSlett
 5. Ayla är ju en norsk tös :-) Stribukkens Ayla från Roa, nära Jevnaker. Tyra är från Rindalsskogen, norsk mamma o svensk pappa. Har många dachsvänner i Norge :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Pointeren min er norsk/dansk og springerne er svensk/engelsk og litt norsk. Fint at det går så bra å samarbeide over grensene i hundeverden :))

   Slett
 6. Flotte bilder fra leiken! Misunner deg opplevelsen! :-)

  SvarSlett
 7. Trevliga och bra bilder på orrspelet.Fina bilder i din blogg. återkommer gärna/brita

  SvarSlett
 8. Hej!
  Vilka fantastiska bilder från orrspelet. Härligt att se bilderna på hönorna.
  ha en fin helg
  /Ingemar

  SvarSlett