søndag 24. mai 2015

Simler med kalv 2015

Simler med små kalver er ikke så lette å fotografere tidlig på våren selv om dette er tamrein. Noen av kalvene i denne flokken var også ganske små.Bildene er tatt med Panasonic GH4  og Olympus 40-150mm/2,8 med 1,4 konverter.
Bildene er tatt fra bil på offentlig vei og bilen sto stille mens jeg fotografere slik at jeg forstyrret dyrene minst mulig.

10 kommentarer:

 1. Super photos taken from a distance, lovely family groups, and babies snuggled in the grass. Every one is wonderful.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Jean ! They are very cute and they grow so incredible fast

   Slett
 2. Hello Brit,
  What a lovely shots!! Great with that little one, so cute!!

  Many greetings,
  Marco

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Marco ! You have to take photos when you meet them........impossible to plan to go and take photos because they are not predicable

   Slett
 3. Väldigt fin blogg här och många sköna bilder!
  Tack för titten! /Bea

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Bea ! Jeg har "besøkt" din blogg og der var det utrolig mange flotte fuglebilder ! Har lagt deg til på listen min slik at jeg kan følge med mvh Brit

   Slett
 4. Flotte bilder av reinen! Vi lå engang i telt ved en elv i Roltdalen Nasjonalpark, og rett ved siden av gikk simlene med de små over elva. En flott opplevelse! Men turte ikke ta opp kameraet, for da hadde vi nok skremt de.
  :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Kathrine ! Dette er jo som du sikkert ser tamrein.......men når kalvene er så små er de ikke akkurat så tamme at det gjør noe. Jeg satt i bilen og kunne ikke gå ut for å få bedre fotomuligheter.

   Slett
 5. jeg får lyst til og ta turen opp til Femunden for å fotografere rein når jeg ser bildene dine.. Ekstra spennende med kalvene som du har fanget bra.

  SvarSlett
 6. Takk Laila ! Flaks at jeg traff på denne simleflokken for de er ikke så forutsigbare på denne tiden.

  SvarSlett