søndag 10. august 2014

Konserter og fyrverkeri Elverum

Det er hyggelig å kunne gå på konserter med norske artister her på Elverum.  Tre ganske forskjellige artister / grupper og tre ganske forskjellige scener. Først Kari Bremnes med band i Storstua i Kulturhuset : flott artist med for det meste egne sanger i temmelig rocka utgave denne gangen. Jeg liker godt Leonard Cohen også så "Alle vet jo det" ble kveldens høydepunkt for meg. Det var utrolig varmt inne i salen så det måtte virkelig vært varmt på scena .
Neste konsert var i Amfi Sagtjernet med gruppa Violet Road. Ny fin løsning på utekonserter i Elverum ! Jeg har  vært på noen konserter på Prestøya tidligere, men dette var stedsmessig mye bedre. Og Violet Road hadde mye humor og gjorde en flott konsert.
SiLya spilte fra scene opprigga på Rådhusplassen. Hun er et fyrverkeri i seg selv og hadde litt andre sanger enn sist jeg hørte og såg henne på konsert. Det var ikke så lett å plassere seg for foto siden det var masse folk og stadig trafikk frem og tilbake.
Siste bildene er fra fyrverkeriet som finner sted kl.00:00 fredagen under Elverumsdagene. Det skytes opp fra gangbrua/jernbanebrua over Glomma. Litt av et skue !!  Synd at det er vanskelig å finne en plass å fotografere fra uten vei og gatebelysning. Skal kanskje prøve fra et annet sted neste gang.


1 kommentar:

  1. Vilka fina bilder! Fyrverkerierna har du fångat så bra...tyckte det var svårt vid nyårsfirandet här hemma :-)

    SvarSlett