søndag 14. juli 2013

Erikgårdens Fotogalleri og Antikk/Brukt salg


Erikgården har mange hus og uthus og de aller fleste  har  "innbo" av varierende karakter. Da ideen om et fotogalleri dukket opp i vinter så pekte det gamle butikklokalet på gården seg ut som et egnet sted.
Butikken ble ryddet og satt i stand til fotoutstilling med bilder av fugler/dyr.Mesteparten er bilder tatt av Arnhild Øien, men jag har også stilt ut noen egne bilder. Butikken er også utstillingsplass for endel andre ting som skal selges; her er ting fra Egersund Fajanse, gamle radioer til Norgesglass og gamle kjevler og trau. Noe for enhver smak skulle jeg mene :) Men det ble så alt for mange ting så det ble  til at vi ryddet plass til et utsalgsted til i et annet hus : her er det også plassert flere godbiter og det som kalles "lopper".

6 kommentarer:

 1. Hælle dussan! her skulle en likt å vært!!!

  Snakk om sjarme og muligheter for å blakke seg, sukk...

  SvarSlett
 2. Så fint det blev.
  Härligt dokumenterat med fina bilder!

  SvarSlett
 3. Åååh vilket ställe.Jag blir alldeles sjuk av gamla saker.Dendär kaminen hade jag velat ha.Har ett exakt likadant kaminlock härhemma.Så fräckt med en fotoutställning på detta fina ställe.
  //Kicki

  SvarSlett
 4. Hej
  Vilken underbar plats att ha en utställing på.
  Ha en fin dag
  /ingemar

  SvarSlett
 5. Ja, her var det mye snaks, artig med antikk og gamle ting..
  Fint at man kan kombinere med Foto-utstilling, trekker en større publikum`s masse da antar jeg..
  Fine bilder..!

  SvarSlett
 6. Hei! Så spennende hus! Og flott til å stille ut i:)
  Og ja, litt slitsomt med den ryddingen. Nå har vi solgt én gård allerede, for noen år siden. Den var fra 1700-tallet. Nå er det heldigvis den siste gården vi skal selge, for det er litt slitsomt i lengden med all denne ryddingen.
  Og huset vårt, og på hytta fylles det opp,) Må nok selge unna mye etterhvert.

  :)

  SvarSlett