lørdag 19. november 2011

MATINGA I SKOGEN

 Meise-restauranten i skogen går så det suser. Det går mest i meiser , men ekornene i nærområdet har også blitt stamgjester.Jeg går innom foringa og legger på mat samtidlig som jeg går tur med hundene. Jeg setter bare dem fast litt på avstand; de liker også å spise frø og nøtter ! Etter at maten er lagt ut står jeg bare og venter litt så kommer  fuglene. Toppmeisa er uredd av seg og bryr seg ikke om hverken ekorn eller meg.

 Kjøttmeisa vet å forsyne  av foringa.
 Og spettmeisa hamstrer nok flittig i nærområdet.
 Svartmeis
 På det meste har jeg sett 4 ekorn. Men de er ikke så sosiale av seg at de sitter sammen og spiser....de jager mest etter hverandre i furuene rundt. Da blir det mye lyd . Ekornet til høyre er mye mørkere i fargen og har mye svart i tegningene.
Dette er tatt på foringsplassen 14november. Hadde bare med tele så fikk ikke gått så nært, men jeg tror det er en syvprikket marihøne som var på ferde. Utrolig for det var minusgrader på morgenen, mens dette er tatt midt på dagen i sola.


TAKK for alle fine og hyggelige kommentarer på bloggen min ! Det setter jeg pris på.
Jeg er ofte innom andres blogger  for å se på bilder.Jeg gjør dette mest i ledig tid på jobben og der har jeg ikke mulighet for å legge igjen kommentarer : har sikkert noe med nettleser å gjøre og det kan jeg ikke endre på der dessverre. Jeg blir så imponert over hvor flinke og kreative folk det er i dette blogge- miljøet !!

9 kommentarer:

 1. Hei Brit. Fine bilder, fin komposisjon og utnytting av flatene i bildene, med meiser i forgrunnen og ekornet der bak. Ha en fin helg :)

  SvarSlett
 2. Sabla fine bilder Brit! Flotte komposisjoner, skarpe, og fokus sitter der den skal. Og marihøne da! Hva du finner!! Tror jeg tar med meg "barna" og blir hos deg noen dager :)

  SvarSlett
 3. Flotte bilder fra meiserestauranten din! :) Artig og flott å se ekorn og meiser på samme bilde, og marihøne i november må jo være en sjeldenhet! Fin billedserie igjen! :))

  SvarSlett
 4. Artig med ekorn på mateplassen. Lenge siden jeg har sett ekorn her nå. Kattene har sikkert skremt de bort. Fine bilder fra foringsplassen.
  Ha en fin søndag.

  SvarSlett
 5. Fantastisk fine bilder av både ekorn og meiser!
  Velkomponerte og dyktig utført! Bra!

  SvarSlett
 6. Kanonbra bilder av ekorn og fugler.Du er dyktig.

  SvarSlett
 7. Så roligt med så många fina matgäster!! jag vill också ha en sån plats...:) Jättefina bilder!!

  SvarSlett
 8. Den der resturangen har jeg lyst til å besøke.Men det er vel plassreservasjoner tenker jeg. NYDELIGE bilder fra plassen. Du er kjempeflink. Glder meg til flere bilder fra denne plassen. Ekorn er nok det jeg savner mest her hos oss.
  Ha en trivelig uke til deg.

  SvarSlett
 9. kule bilder av ekorna ! også det du har gjort med og fokusere på fuglen forran ekornet gjør bilde litt mere uvanlig og tøft !

  fint at folk forer ekorn og småfugler , trivlig med liv i skauen :)


  fotohilsen Even

  SvarSlett