tirsdag 18. oktober 2011

SMÅFUGLER

 Blåmeis
 Granmeis
 Spettmeis
 Bjørkefink

Kjøttmeis
Jeg har mye besøk på foringsplassene mine : en i skogen og en hjemme ved huset. Det går mest i meiser, men idag var det bjørkefinker på besøk. De spiste frø som var på bakken og var ganske så forsiktige. Jeg fikk også besøk av hakkespetten på meisebollene : jeg har lurt litt på hvem som spiser dem opp så fort :-)  

Ellers vil jeg si Takk for alle hyggelige kommentarer !
 

4 kommentarer:

 1. Flotte bilder av fuglene! Og spennende å fore fugler!
  Hengte opp fuglemat i skogen i helga, men fuglene har ikke oppdaget den ennå. Må kanskje vente en stund før de begynner å forsyne seg? Har aldri prøvd dette før, men jeg fant en fin blandings-skog som det nok er mye dyr i. I dag skremte jeg opp en orrhane like ved foringsplassen, men jeg skvatt så fælt at det ble ikke noe bilde. Har lyst til å legge ut litt bær og frø på bakken og kanskje få tatt bilder av den...men det er vel en veldig sky fugl så det er kanskje ikke så enkelt?
  Det er ihvertfall et spennende prosjekt, så tusen takk for inspirasjonen! :))

  SvarSlett
 2. Du har så tydelige og flotte bilder av fuglene. De kommer godt frem i bildet ditt. Veldig fint.

  SvarSlett
 3. Nydelige fuglebilder. Har akkurat startet foringen. Har hatt besøk av noe kjøttmeiser, og i dag så jeg noen traster som kanskje er på reise sydover. Er ganske mildt her enda, så fuglene finner vel mat i naturen. Men skal begynne å gi litt mat etter hver for å venne de til det.
  Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 4. Kjempebra Brit! Likte spettmeisen best. Den ser man oftest "opp ned" på en trelegg, så dette var et annerledes og morsomt bilde av den :)))

  Kom meg da rundt sjøen til slutt...pust og pes, hadde nesten glemt hvor langt det var! Fant Tuva ganske raskt etter jeg snakka med deg, hun hadde stand på en en pen liten rypeflokk.:)

  SvarSlett