lørdag 31. august 2013

Traner på høsttrekk i Høstsetern

Tranefamilien på høstrekk hadde en mellomlanding i Høstsetra idag. Det regnet temmelig kraftig så det var sikkert greitt med ei pause i trekket
Panasonic G5 og G 100-300mm

fredag 9. august 2013

Gårdsbukker sommeren 2013
Også iår har vi hatt besøk av  "gårdsbukker".  Årets bukker er begge staselige med flotte gevir. Det er nok mange turister som har disse med hjem på minnebrikka .

onsdag 7. august 2013

Smietrøa på Elgå

 Molte
 Blåbær
 Krekling
 Sopp
 Trelav
 Ute av fokus.......eller uten briller kanskje 
 Terra på jakt etter molter
 Goro
 Charlie liker best blåbær


Smietrøa på gården er et flott område for både folk og dyr. I år var det også litt molte å finne, men mest er det av blåbær. Hundene er flinke til å plukke og ser ut til å kose seg med blåbær.

Rådyrbilder 2013
Takk for hyggelige kommentarer på mine forrige innlegg !
Denne rådyrserien er sammensatt av bilder fra flere kvelder i sommer. Jeg har nok fotografert to forskjellige bukker og flere forskjellige geiter med kje. Det har vært både spennende og trivelig å rusle rundt i rådyrenes område og jeg kommer nok til å gjøre flere turer utover for å prøve å følge med hvordan det går for disse dyrene fremover.

søndag 4. august 2013

En augustkveld sammen med rådyrene


Jeg har vært ute og gått noen kvelder i håp om å få treffe rådyrbukken på nært hold. Og denne kvelden så fikk jeg møte både bukken og rådyrgeita i fint kveldslys .  Jeg så også ei rådyrgeit med kje, men der ble holdet for langt til fotografering denne gangen. Men jeg håper på bedre lykke en annen kveld...
Panasonic  G5 med  P.Lumix 100-300mm